Документи

Јавни позиви, конкурси, огласи, саопштења, обавјештења...

Финансијска и менторска подршка SHL-а младима у БиХ

slika

Фонд омладинског ангажмана нуди прилику свим младима из Босне и Херцеговине, посебно онима без искуства у омладинском ангажману, да се пријаве за финансијску и менторску подршку како би организовали активности у својим локалним заједницама.
За финансијска средства у износу до 4.000 КМ могу се пријавити омладинске или невладине организације, неформалне омладинске групе и појединци. Идеје и активности с којима се пријављују требају бити усмјерене на младе од 14 до 28 година, те доприносити развоју локалне заједнице, школа или младих у тој заједници.
Пријаву можете послати до 30.09. на мејл [email protected] у форми ФОА пријавног обрасца који можете пронаћи на сљедећем линку: http://shl.ba/images/prijavnica_foa.pdf (пријавни образац треба прво снимити на рачунар, па онда почети са попуњавањем).
Ако имате недоумица о томе да ли Ваш пројект испуњава критеријуме Фонда омладинског ангажмана – контактирајте SHL.
Фондација SHL је омогућила да сви заинтересовани могу сучествовати у скајп консултацијама са SHL-ом, те се тако информисати и постављати питања. Скyпе консултације се одржавају сваког уторка у периоду од 10:00 до 12:00 сати. Довољно је да додате скајп рачун SHL.angazman и припремите питања.
Такође, за сва питања на располагању Вам стоји и 12 SHL мултипликатора из свих крајева БиХ.