Документи

Јавни позиви, конкурси, огласи, саопштења, обавјештења...

Конференција о отпадним и пијаћим водама БиХ

12.05.2017
slika

Отпадне воде и пијаће воде Босне и Херцеговине биће теме “Бизнис за Бизнис” (B2B) конференције која ће бити одржана у сриједу, 07.06.2017. године у Бијељини у заједничкој организацији компаније Resenva Consulting из Новог Сада и Града Бијељине.

Сви учесници, односно бројне иностране, регионалне и домаће компаније, институције и експерти, имаће јединствену прилику за упознавање са носиоцима 19 потенцијалних пројеката укупне вриједности 40 милиона евра из области пијаћих и отпадних вода, који се односе на планирање, изградње, инсталације, реконструкције, и друго.

Свака од седам локалних влада биће представљена од стране једног званичника локалне самоуправе, представника комуналног предузећа као и PPP – експерта овлашћеног за потписивање тендерских и пројектних докумената. Овај концепт конференције омогућава да заинтересиране компаније приликом директих сусрета остваре пословну сарадњу.

У четвртак, 08.06.2017. године организован је обилазак пречистача отпадних вода у Бијељини у организацији градоначелника господина Миће Мићића за све учеснике конференције.

Компаније ће имати и прилику да се представе у изложбеном простору у коме ће се одржавати неформални састанци учесника, што ће бити прилика за упознавање са новим технологијама и добром праксом у области третмана вода у земљама Европске уније.

Регистрација за догађај обавља се путем линка: http://resenva-consulting.info/kalendar/registracija-za-dogadjaje
или e-maila: [email protected]