Get Adobe Flash player

Gradonačelnik Mićo Mićić

 

 

Poštovani posjetioci,
 

dobro došli na zvaničnu internet-stranicu Grada Bijeljina namijenjenu stanovnicima Semberije i svima koji žele da upoznaju Bijeljinu i njene žitelje.

Internet stranica na kojoj se nalazite je zamišljena tako da građanima približi rad organa lokalne samouprave i upozna ih sa trenutnim aktivnostima Gradske uprave Grada Bijeljina. Pored toga, 
preko ove stranice, nastojimo da stanovnicima Grada Bijeljina, turistima, preduzetnicima i svim ostalim ponudimo obilje zanimljivih interaktivnih sadržaja kako bi imali priliku da se što bolje upoznaju sa događanjima u našem Gradu, kao i znamenitostima i mogućnostima koje nudi Semberija i njeni vrijedni stanovnici. Važno je napomenuti da je nemoguće održavati željeni kvalitet internet-prezentacije bez vaše pomoći, pa su svaki prijedlog, sugestija, kritika ili zamerka dobrodošli i dragocjeni u našim nastojanjima da poboljšamo sadržaj i izgled stranice na kojoj se nalazite.

Bijeljina je druga lokalna zajednica po veličini u Republici Srpskoj i jedan od glavnih pokretača njenog razvoja. Naš Grad postaje sve dinamičniji i privlačniji za stanovanje, poslovanje i turističke posjete, a stalni cilj lokalne uprave je da učinimo život stanovnika Bijeljine boljim i prijatnijim, a cijelu Semberiju ljepšim, otvorenijim i bogatijim mjestom u duhovnom i materijalnom pogledu. To postižemo razvijanjem saradnje sa gradovima i opštinama u Republici Srpskoj i bližem i daljem okruženju, privlačenjem investitora i posjetilaca, stalnim unapređenjem obrazovanja, infrastrukture, zdravstvene zaštite i mnogim drugim aktivnostima. Naročito je važna naša posvećenost toleranciji među ljudima raznih nacija, vjera i političkih uvjerenja koji žive u našem Gradu, što je simbolizovano i bijelim golubovima u grbu Grada. Upoznajući se sa bogatstvom drugih tradicija, uvjerenja i ideja povećavamo bogatstvo svoje tradicije i omogućavamo da se ideje prepliću i međusobno dopunjuju.
 
Za napredak kojem težimo potrebna ja i vaša podrška, jer ne postoji problem koji ne može da se riješi i cilj koji ne može da se ostvari ako zajedno damo svoj puni doprinos. Zato vas pozivam da uzmete učešće u našim naporima i da osjetite zadovoljstvo zajedničkog uspjeha.

 

                                                

GRADONAČELNIK

Mićo Mićić
Sistem 48 Pitajte Načelnika?