Get Adobe Flash player

Gradonačelnik Mićo Mićić

 

 

Poštovani posjetioci,

 

dobro došli na zvaničnu internet stranicu opštine Bijeljina namijenjenu stanovnicima Semberije i svima koji žele da upoznaju Bijeljinu i njene žitelje.

Internet stranica na kojoj se nalazite je zamišljena tako da građanima približi rad organa lokalne samouprave i upozna ih sa trenutnim aktivnostima Administrativne službe opštine Bijeljina. Pored toga, nastojaćemo da stanovnicima opštine Bijeljina, turistima, preduzetnicima i svim ostalim posjetiocima ove stranice ponudimo obilje zanimljivih interaktivnih sadržaja kako bi imali priliku da se što bolje upoznaju sa događanjima u Opštini i znamenitostima i mogućnostima koje nudi Semberija i njeni vrijedni stanovnici.Važno je napomenuti da je nemoguće održavati željeni kvalitet prezentacije bez vaše pomoći. Svaki prijedlog, sugestija, kritika ili zamerka biće dobrodošli i dragocjeni u našim nastojanjima da poboljšamo sadržaj i izgled stranice na kojoj se nalazite.

Bijeljina je druga opština po veličini i jedan od nosilaca razvoja Republike Srpske. Naša Opština postaje sve dinamičnija i privlačnija za stanovanje, poslovanje i turističke posjete i naš stalni cilj je da činimo život stanovnika Bijeljine boljim i prijatnijim, a grad i opštinu Bijeljina ljepšim, otvorenijim i bogatijim u duhovnom i materijalnom pogledu. To postižemo razvijanjem saradnje sa gradovima i opštinama u Republici Srpskoj i bližem i daljem okruženju, privlačenjem investitora i posjetilaca, stalnim unapređenjem obrazovanja, infrastrukture, zdravstvene zaštite i mnogim drugim aktivnostima. Naročito je važna naša posvećenost toleranciji među ljudima raznih nacija, vjera i političkih uvjerenja koji žive u našoj Opštini. Ta naša posvećenost simbolizovana je bijelim golubovima u grbu Opštine. Upoznajući se sa bogatstvom drugih tradicija, uvjerenja i ideja povećavamo bogatstvo svoje tradicije i omogućavamo da se ideje prepliću i međusobno dopunjuju.
Za napredak kojem težimo potrebna ja i vaša podrška jer ne postoji problem koji ne može da se riješi i cilj koji ne može da se ostvari ako zajedno damo svoj puni doprinos. Zato vas pozivam da uzmete učešće u našim naporima i osjetite zadovoljstvo zajedničkog uspjeha.

 

                                                

GRADONAČELNIK

Mićo Mićić
Sistem 48 Pitajte Načelnika?